fredag den 6. september 2013

Så er ferien forbi og hverdagen begynder


Endnu en uge er nu gået her i Garoua. Det har været en udfordrende uge med mange nye ting og oplevelser. Der sker dog fremskridt i forhold til vores køkkenevner, og dyrejagten bliver da også mindre.  

Sommerferien er nu slut hernede, og både børnene og os er tilbage på skolebænken. I mandags startede vi på college, hvor vi skal undervise/hjælpe 2 dage om uge. Engelsk og IT er nu blevet vores speciale! J
På college er der elever fra 11–24 år. Vi synes det er en stor udfordring at skulle undervise, da vi ikke føler os som de store lærer.
Mandag, onsdag og fredag formiddag foregår på en primary school, men der er vi ikke startet endnu.

Eftermiddagen bruger vi  sammen med gadedrengene, og laver aktiviteter med dem. Det er sjovt og hyggeligt at bruge tid sammen med disse livlige drenge. Drengene vil gerne prøve os af, og finde vores grænser. Det har vi oplevet når vi har sagt nej til, udlåning af vores mobiler og kamera. Når de først bliver utilfreds kan det ske, at de truer med sten og sko. Men ellers er de nogen utrolig søde, glade, drilagtige og hjælpsomme drenge, som spreder meget glæde.

I sidste weekend var der en fodboldturnering mellem de forskellige kirker. Kirken som vi kommer i vandt finalen, og det var noget af en oplevelse. Jublen ville ingen ende tage, og alle hoppede og dansede. Det endte da også med, at vi kom med på holdfotoet efter kampen J  Sines kamera er i høj kurs hernede, og alle, store som små, vil gerne være med når der blitzes. J  
Efter fodboldkampen var der en afslutningskoncert i kirken, da de i
sommerferien har haft en slags ”festival” med forskellige aktiviteter såsom fodbold og bibelstudie. Et kæmpe kvindekor underholdte med sang og dans i ca. 2 timer, og det var noget af en fest, hvor alle var i godt humør.

I går aftens var vi hjemme ved Ezai og hans familie. (Ezai er vores kontaktperson) Vi hyggede med, at spille det danske spil ”Skibbo” og spiste afrikansk mad. Det var spændende, at være hjemme ved nogle privat, og se hvordan de gør tingene lige fra madlavning til børneopdragelse.

 HUSK AT TJEKKE BILLEDERNE UD PÅ VORES BILLEDFANE!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar